Fie werkt met de kwalitatieve producten van Clephar, een 100% Belgisch merk waarbij huidverbetering centraal staat.

 
Hieronder vind je een overzicht van de verschillende gelaatsverzorgingen.  Wanneer je langskomt maak ik steeds een huidanalyse en bekijken we samen welke verzorging het meest geschikt is voor de noden van jouw huid.

Clephar biedt voor elke huid en ieder huidprobleem een passende oplossing. De behandelingen en thuisproducten bieden snelle en veilige huidverbetering voor ieder huidtype en zijn bovendien hypoallergeen. Hierdoor zijn ze zelfs geschikt voor de meest gevoelige huidtypes!

 

Basis

Bij de basisverzorgingen hebben we de keuze om ofwel hydraterend, verzachtend, zuiverend of voedend te werken.

(60 min – €55)

 

Oil Control

De Oil Control verzorging is een zuiverende, ontstekingswerende en verzachtende behandeling voor de vette huid en onzuivere (acné) huid.  Een complex van verzachtende en ontsmettende actieve stoffen vermindert acné en onzuiverheden.

(60 min – €55)

 

ACE

De ACE verzorging is een beginnende anti-aging verzorging.  De perfecte balans tussen de 3 vitaminen A, C en E heeft een intensieve vitaliserende en verstevigende werking op de huid.

(75 min – €67)

 

β−white

De β−white behandeling is een anti-pigmentatie behandeling die je huid oplicht, pigmentvlekken vervaagt en beschermt tegen verdere hyperpigmetatie.

(75 min – €67)

 

Lotus

Een hydraterende, voedende en verzachtende behandeling die je huid laat stralen en je laat wegdromen door de fijne aroma’s van lotus en frangipane.

(75 min – €67)

 

AHA Glycolic

De AHA Glycolic behandeling is een energiegevende behandeling voor een doffe, vermoeide huid met sterke verhoorning.  De fruitzuren verdunnen de verdikte, bovenste huidlagen en de huid wordt frisser, zachter en meer egaal.

(75 min – €67)
(in combinatie met een andere gelaatsverzorging + €35)

 

Essential

De Essential behandeling is vrij van parfum en erg geschikt voor de meest gevoelige en allergische huidtypes.  De behandeling is huidherstellend en verlaagt de gevoeligheidsdrempel.

(75 min – €67)

 

Sun Repair

De Sun Repair is een ideale nabehandeling voor een huid die aan de zon is blootgesteld.  Deze behandeling verzacht, hydrateert en stimuleert huidherstel en brengt de huid opnieuw in topconditie.

(75 min – €67)

 

Hydra Lift

De Hydra Lift verzorging geeft een intensieve hydratatie, verstevigt de vezels en verhoogt de elasticiteit.  Het zorgt voor een stralende teint en werkt onmiddellijk en zichtbaar liftend.

(90 min – €77)

 

Collagen

De Collagen verzorging zorgt dankzij het collageenvlies masker voor een intensieve hydratatie en verbetering van de elasticiteit en spankracht van de huid. Rimpelvorming vermindert en huidirritaties nemen af.  De behandeling heeft 2 mogelijkheden.  Ofwel de softening treatment die naast de hydraterende werking ook een verzachtende (anti-couperose) werking heeft ofwel de anti-aging treatment die extra regenererende eigenschappen heeft.

(90 min – €77)

 

Influxions

De Influxions verzorging is een anti-aging verzorging met krachtige peptiden.  De behandeling is een samenspel van antirimpel, liftende eigenschappen en beschermende bestanddelen die de huid versterken en rimpelvorming voorkomen.

(90 min – €87)

 

Performance

De Performance is een anti-aging verzorging met Zea Mays (kiemcellen uit maïs), Voluform en Glycolift die de huid verstevigen, liften en voor vollere gelaatscontouren zorgen.  Een mooie cosmetische lifting zonder medische ingreep!

(90 min – €90)

 

Scinnovation

De Scinnovation is een anti-aging verzorging die bestaat uit een mooie cocktail van werkstoffen zoals zuivere vit C, zuivere vit A (retinol) en tal van andere anti-oxidanten, hydraterende activa, ceramides en anti-aging werkstoffen.  Zij laten de huid stralen, egaliseren teint en huidstructuur en verminderen zichtbaar alle tekenen van huidveroudering.

(90 min – €90)

 

Extra’s bij een gelaatsverzorging

Oogverzorging

    Een anti-rimpelverzorging van de oogomtrek voor een frisse en oogverblindende blik.    (€17)


Performance hals & décolleté verzorging

    Een intensief hydraterende, herstellende en liftende behandeling van hals en décolleté op basis van de Performance werkstoffen.    (€40)


Handverzorging

    Een mooie verzorging van de handen met 100% collageen vlies die met hydraterende en voedende werkstoffen voor zachte, herstellende handen zorgt.  De behandeling bestaat uit een scrub, masker en handmassage.    (€21)


Cryo Relax beenverzorging

    Een verfrissende en herstructurerende behandeling van de benen die een oplossing biedt voor wie last heeft van zware, vermoeide benen, neiging tot oedeem en spataders.    (€40)

Secured By miniOrange