Omdat ons lichaam evenveel zorg verdient als ons gelaat.

 

Silk Sensation

Silk Sensation is een heerlijk ontspannende behandeling van rug en gelaat met een intensief herstellend en verzachtend effect.

De behandeling laat je genieten van de streling van zijde, de weldaad van rijst, witte thee en jasmijn.  
We starten met zachte effleurages met een zijden doek wat je een gevoel van ultieme zachtheid geeft.  Vervolgens worden alle onzuiverheden verwijderd door de rug te reinigen met de Silk mousse.    De fijne rijstkorrel in de mousse exfolieert zacht maar doeltreffend.  
Je kan nu heerlijk wegdromen bij een ontspannende rugmassage met white tea oil verrijkt met essentiële oliën van jasmijn.  
Het luxueuze Silk mask met zijn hoogwaardige zijdeproteïnen hebben een zijdezacht effect op de huid en werken intensief herstellend en vochtregulerend.    Hierna word je verwend met een ontspannende Silk gelaatsverzorging.    We sluiten af met een waardevol zijdepoeder verrijkt met de jasmijn etherische olie.   
Het Silk Jasmin Powder omhult je met een luxe en subliem wellness gevoel.

    (120 min – €112)

 

Pure Balance

De exclusieve Pure Balance behandeling ontspant je geest, verfrist en vitaliseert je lichaam.  

De behandeling begint met de Smooth Polish op de rug.   Door middel van ritmische bewegingen ontdoen we je huid van alle onzuiverheden.   
Warme aromahanddoeken verlenen je lichaam pure ontspanning en goed voelen.    Er zitten essentiële oliën in van ylang-ylang, linde en laurier om de zintuigen te versterken en energie toe te voegen.    Daarna volgt een ontspannende massage gecombineerd met warme aromatische oliën.   Diepe warmte in je spierweefsel met de Deep Body Relax pakking verleent je een nog grotere staat van ontspanning waardoor pijnpunten in het weefsel worden verzacht.    Vervolgens krijgen de voeten alle aandacht.   Stilaan verdwijnen alle spanningen terwijl je voeten een zalige massage krijgen.   Je geeft je over aan een heerlijke gezichtsbehandeling die je huid weer laat stralen en dankzij een ritmische en stimulerende hoofdmassage komen je gedachten tot rust en kalmeer je volledig.  
Je kan weer helemaal in balans de wereld instappen.

    (150 min – €127)

 

Secured By miniOrange